Mese de BelotMese de joc Reguli BelotReguli Raitingul jucătorilorTop Campionatul de belotCampionat Liga Clan VIP ONLINE
1069/345927
Joc de cărți online Belot.md
Regulamentul site-ului belot.md și regulile jocului

Cum se joacă belot ?Jocul în patru persoane se joacă cu 32 carti iar jocul in doua/trei persoane cu 24 carți (fără șapte și opt).

 • Pentru început fiecare jucator primeste câte 5 carți.


 • Din cărțile rămase pe masă se întoarce prima cartea de deasupra și culoare ei se propune ca sa fie cozul(atuul) jocului


 • Incepind cu urmatorul jucator fata de cel care da cartile fiecare alege daca vrea sa joace in acest coz sau spune Pas


 • In caz toti jucatorii au apasat Pas fiecare jucator pe rind poate alege un alt coz in care sa joace


  Exceptie ! In caz ca prima cartea intoarsa de deasupra este Valet atunci urmatorul
  jucator fata de cel care da cartile joaca automat si cozul jocului este culoarea Valetului.

 • Dupa ce se alege cozul jocului fiecare jucator mai primeste inca cate 3 carti si jocul incepe


 • Deasupra mesei se afiseaza care este cozul si ce jucator a jucat in acest coz


 • Mai jos de cartile tale se afiseaza ce combinatii ai si butonul cu care le poti afisa (Vezi tabela cu combinații mai jos)


  Regula ! In caz ca combinatiile la 2 jucatori sunt identice ele se anuleaza. Daca combinatia este in culoarea cozului ea are privilegiu.


 • Fiecare jucator începînd cu cel care a ales cozul trebuie sa pună cîte o carte pe masa. (Vezi ierarhia cărților mai jos)


  Regula ! După ce a fost pusă prima carte pe masa ceilalti jucatori sunt obligați:
  1. Să pună carte de culoarea cărții de pe masa
  2. Să pună carte de coz daca nu au la mînă carte de culoarea cărții de pe masa
  3. Să pună orice altă carte dacă nu au la mînă nici carte de culoarea cărții de pe masa și nici carte de coz
  4. Dacă pe masă s-a pus vreo carte de coz trebuie să mergi cu carte de coz mai mare față de cea de pe masa (dacă ai la mînă)

 • Jucatorul care a pus cartea ce are cele mai multe puncte ia aceste carti la el si primeste la scor punctele toatale la cartile luate


 • Urmatorul care merge va fi jucatorul care a luat cărțile de pe masa. Jocul continuă pînă ce fiecare jucator rămîne fără cărți.


  Regula ! "Pasledu" - daca ultimul jucator care ia cărțile de pe masa nu a jucat atunci el mai primește incă 10 puncte.

 • La finalul partidei toate punctele acumulate de la cărțile luate de pe masa si de la combinații se transformă în bile:
  10 puncte = 1 bilă
  35 puncte = 3 bile
  66 puncte = 7 bile

  Regula ! În caz ca jucatorul nu a luat nici o carte primește - 10 bile

 • Calcularea bilelor la mesele de 3 se face după un algoritm anumit. Vezi mai sus. Dacă un jucător ia mai puține bile (după algoritm), atunci în tabel i se va scrie BT

  Regula ! Jucatorul care are 3 BT-uri in tabela primește - 10 bile

 • Bilele la fiecare jucator se adauga in tabela cu rezultate si se incepe o partida noua


 • Jocul continuă pînă ce unul din jucatori are mai mult de 51/101 bile.

  Excepție ! În caz că mai mult de un jucator a trecut de 51/101 bile limita jocului se mărește cu 50 bile (101/151/201 etc.)

  Valoarea cărților în Belot
  Șapte / Opt 0 puncte
  Nouă 0 puncte
  Nouă de coz 14 puncte
  Zece 10 puncte
  Valet 2 puncte
  Valet de coz 20 puncte
  Damă 3 puncte
  Crai 4 puncte
  Tuz(As) 11 puncte


  Combinațiile din Belot
  Bela (Damă + Crai) de coz 20 puncte
  Tărț 3 cărți de aceeași culoare la rînd 20 puncte
  Jumate de sută 4 cărți de aceeași culoare la rînd 50 puncte
  O sută 5 cărți de aceeași culoare la rînd 100 puncte
  Patru cărți de
  zece/damă/crai/tuz(as)
  4 cărți de același fel 100 puncte
  Patru cărți de nouă 4 cărți de același fel 150 puncte
  Patru cărți de valet 4 cărți de același fel 200 puncte
  Patru cărți de șapte 4 cărți de același fel Jocul se anuleaza,
  cartile se dau din nou
  Patru cărți de opt 4 cărți de același fel Anuleaza toate combinațiile
  la ceilalti jucatori

  *Bella e singura combinație din belot care se socoate mereu. Indiferent că jucătorul care o deține ia vzeatcă sau nu, face BT sau nu, ea se va adăuga la suma totală a jocului.


 • 1. Trișarea pentru a ridica reiting-ul sau pentru a primi monede
  1.1 Se interzice ca jucătorii la mesele în patru să își cunoască cărțile, alegând astfel tactica jocului prin diferite mesaje verbale și nonverbale.
  1.2 Se interzice jocul de pe profiluri cu același IP la o masă.
  1.3 Se interzic înțelegerile între jucători, astfel încât să câștige un anumit jucător de la o masă. (jocul în 3)
  1.4 Este interzis transferul de monede la jocurile 1vs1. Jucătorii, care vor transfera monede de pe un cont pe altul, riscă să rămână fără profiluri. (de la caz la caz se pot aplica diverse penalizări)
  1.5 Este interzisă folosirea erorilor de sistem, fără a fi raportate la administrație ( cea mai frecventă pedeapsă: blocarea contului)
  1.6 Tragerea timpului la războaiele între clanuri, la campionate și ligi poate fi penalizată. Penalitatea va fi la discreția moderatorilor, însă cu siguranță va conta cât de mult a avansat acel jucător în fazele competiției.
  1.7 Se interzice coruperea jucătorilor cu monede, cadouri..etc. Jucătorii care cerșesc partide, cutii, monede, vor nimeri în vizorul administrației și vor fi penalizați. În acest context vă îndemnăm să nu vă dați tentațiilor și propunerilor dubioase venite din partea unor persoane necunoscute. Escrocii mereu se bazează pe bunătatea sufletească a omului.
  1.8 Înțelegerile între clanuri în cadrul luptelor se penalizează. Penalitatea poate fi personală, colectivă sau interdicția de a mai participa la războaie. Notificare: În cazul în care, jocurile cu aceeași persoană vor depăși considerabil înfrângerile cu ea, jucătorii vor nimeri în vizorul administrației. Vor fi verificați, monitorizați și dacă se va depista că trișează, vor fi penalizați.

  Penalizare: La primele încălcări, trișorului i se va scădea până la 100% din reiting-ul și monedele personale, iar dacă continuă - profilul său va fi blocat. Chiar la prima încălcare de acest gen, jucătorul în cauză va avea semnul exclamării lângă nume . Jucătorul, însă, va avea posibilitatea să-și scoată semnul contra unei plăți în monede.
  ATENȚIE: Dacă jucătorul, care și-a eliminat semnul contra cost, continuă să trișeze, acesta nu va mai putea răscumpăra semnul a doua oară. În cazul în care întâlniți jucători care încalcă această regulă, îi puteți raporta aici. După câteva zile de monitorizare a profilului suspect, în cazul în care se va adeveri că s-a trișat, raportorul va fi remunerate cu monede. Remunerarea constituie 100-300 monede și ea va depinde de modul detaliat în care a fost raportata eventualul trișor și de „talia” acestuia.

  2. Comunicarea în timpul jocului și prin mesajele private:
  2.1 Este interzisă folosirea cuvintelor indecente, cuvintelor necenzurate sau care contravin legislației în vigoare a R.M (chiar și cu folosirea * ,sau omiterea unor litere)
  2.2 Sunt interzise jignirile, ofensele,amenințările.
  2.3 Este interzis spamul și flood-ul
  2.4 Sunt strict interzise mesajele care provoacă ură inter-etnică, rasială și sexistă; care propagă viziuni politice și religioase.
  2.5 Întrebările fără sens sau plângerile repetate cu insistență la support, cu scopul de a intimida sau enerva administrația,pot avea urmări.
  Penalizare: interdicția de a posta în chatul jocului și de a scrie în privat timp de 1-5000 ore, la discreția moderatorului.
  * Flood = mai mult de 5 caractere de același fel, la rând; mai mult de 2 mesaje care se repetă (au conținut asemănător) ori mai mult de 3 smile-uri la rând.

  Observații:
  * Durata ban-urilor e la discreția moderatorilor. Acest lucru nu se negociază.
  * În cazul în care jucătorul are deja interdicția de a posta mesaje în chat și în privat,dar crează clonă(clone) pentru a ofensa în continuare, clona(clonele) va fi ștearsă, iar durata ban-ului pe profilul principal se va mări considerabil.

  3. Numele profilului
  3.1 Se interzic numele de profil indecente, discriminatorii, care provoacă la ură, ori care fac propagandă politică. Veți primi mesaj de la administrație cu îndemnul de a schimba numele în decurs de 24 ore. Dacă mesajul va fi ignorat, ne asumăm responsabilitatea să vă ștergem profilul.

  4. Încărcarea avatarului și a imaginilor în clan 4.1 Se interzice încărcarea avatarelor indecente, cu conținut pornografic, jignitor, simboluri politice, ideologii totalitare, fotografii ale altor persoane sau alte lucruri care contravin legislației în vigoare a Republicii Moldova. Simbolurile politice sunt permise cu condiția acceptării și prezentării undei scrisori oficiale a partidului care deține simbolul oficial.
  4.2 La cererea moderatorului sunteți obligat să schimbați imaginea avatarului. Dacă ignorați cererea moderatorului sau administratorului, imaginea avatarului va fi ștearsă. Dacă jucătorul continuă să uploadeze aceeași imagine, riscă să fie penalizat.
  4.3 Este interzisă postarea imaginilor pentru clan, care deja sunt folosite de alt clan. Înainte de a încărca o imagine pentru clan, asigură-te că ea nu e utilizată de vreun clan. Conținutul imaginilor pentru clan trebuie să corespundă regulii 4.1. 5. Monedele în joc
  Utilizarea belot.md este gratuită pentru toți membrii site-ului. Totuși, apreciem sprijinul utilizatorilor pentru acoperirea cheltuielilor de funcționare. Donațiile sau achiziționarea produselor afiliate sunt pur voluntare și nu implică nicio relație contractuala, abonament sau plată pentru folosirea site-ului nostru, care este 100% gratuit.
  5.1 Monedele virtuale pe belot.md reprezintă un mijloc de schimb pe cadoruri virtuale, modificarea statusului jucătorului sau pentru alte facilități în cadrul jocului.
  5.2 Monedele nu pot fi schimbate înapoi pe bani reali sau pe alte bunuri ori drepturi patrimoniale.
  5.3 Monedele pot fi obținute în urma procesului de joc sau pot fi primite de utilizatorii care susțin jocul belot.md.
  5.4 Utilizatorii care au primit monede contra bani pe belot.md și care au depistat că s-au comis careva erori in procesul transferului mijloacelor bănești, pot solicita revizuirea lui timp de 14 zile, prin apelarea la support Mesajul către administrație trebuie să fie formulat în mod clar și liniștit (fără ofense aduse administrației sau altor jucători).
  5.5 Cantitatea de monede, statutul jucătorului, inclusiv statutul de donator nu influențează asupra cărților sau a combinațiilor primite, acestea sunt total aleatorii.
  5.6 Prezentul joc se desfășoară conform normelor legale ale R.Moldova și nu este catalogat ca joc de noroc (NonGambling) potrivit legii Nr. 291 din 16.12.2016.
  5.7 Prezentul joc este înregistrat și administrat de către compania „PirHob SRL”, IDNO: 1018600006495 R.Moldova, Chisinău, str.Florilor 12. pay@pirhob.com . Pentru întrebări tehnice vă puteți adresa la serviciul de suport, pentru întrebări financiare la tel. +373 69110239


  6. Dispoziții finale
  6.1 Utilizatorii (Jucătorii) care nu sunt de acord cu prezentul regulamentul sau cu deciziile luate de administratie pot întrerupe utilizarea platformei date, fără a atrage careva obligațiuni sau responsabilități din partea organizatorilor sau a utilizatorilor.
  6.2 Regulamentul jocului și toate funcțiile jocului pot fi modificate la anumite intervale fara un anunt prealabil, toate modificările vor fi publicate pe belot.md !
  6.3 Datele personale ale utilizatorilor ( jucatorilor) cu referinta la parola personala, email sau mesaje private nu sunt oferite sau vindute tertilor parti. 6.4 Nu putem garanta ca serviciile oferite de catre noi vor fi intotdeauna disponibile, ca nu vor fi intrerupte, ca nu vor aparea probleme, virusi, erori sau omisiuni. De exemplu, pot fi perioade cand seriviciile nu vor fi disponibile din cauza unor probleme sau a unor lucrari de mentenanta. De asemenea putem schimba, suspenda sau intrerupe anumite servicii fara un avertisment prealabil.
  6.5 Vânzarea profilurilor pe belot.md este interzisă. Avatarele cu anunțurile în acest sens vor fi resetate, iar noi nu ne vom implica în a rezolva consecințele nefaste care pot apărea în urma negoțului.

  Prezentul regulament a fost aprobat la data de 25.04.2018


  Publicitate Joc fabricat în Moldova © 2013-2019 WebConsulting.md